Temat stworzony z myślą o tym, by łatwiej było znaleźć partnerów do rozgrywki na Mgławicy Mocy. Gracze mogą tutaj zamieszczać ogłoszenia o swojej dostępności do gry, jak również o tym, iż poszukują kogoś do uzupełnienia swojej drużyny. Zgłoszenie powinno zawierać link do Karty Postaci, krótką informację o tematyce/rodzaju przygód, w jakich chcemy wziąć udział, deklarowaną częstotliwość odpisów oraz rozmiar biustu.
Wiecie, taki mgławicowy temat randkowy.
Aktualizacja zasad obowiązujących w temacie
Po znalezieniu towarzystwa do rozgrywki, autor posta zobowiązany jest do jego edycji, poprzez dopisanie „NIEAKTUALNE” na samym początku treści. Ułatwi to mistrzom i administracji śledzenie grup graczy oraz zapobiegnie zbędnemu bałaganieniu tematu.
Wyczyszczono z nieaktualnych - 2021.11.02 - Peter Covell
Chętnego do Przygody szukam!
- Peter Covell
- Administrator
Uprzejmie informuję, że od 15.09 jestem w stanie jako MG wziąć pod siebie Graczy chcących grać z udziałem MG (umniejszonym do niezbędnego minimum):
1) Drużyny, które nie mają pomysłu na przygodę i potrzebują MG, który ogarnie im robotę, wyda questa i czasem się wtrąci
2) Graczy, którzy nadal będą czekać na KPki współtowarzyszy i mają ochotę na zabijacza czasu
3) Graczy, którym nie udało się jeszcze zebrać drużyny, a mają ochotę na krótką Przygodę 1 na 1.
Możemy też zacząć wcześniej, ale do 15.09 nie obiecuję żadnego tempa odpisów, może się okazać, że przez tydzień pojawią się dwa, o.
1) Drużyny, które nie mają pomysłu na przygodę i potrzebują MG, który ogarnie im robotę, wyda questa i czasem się wtrąci
2) Graczy, którzy nadal będą czekać na KPki współtowarzyszy i mają ochotę na zabijacza czasu
3) Graczy, którym nie udało się jeszcze zebrać drużyny, a mają ochotę na krótką Przygodę 1 na 1.
Możemy też zacząć wcześniej, ale do 15.09 nie obiecuję żadnego tempa odpisów, może się okazać, że przez tydzień pojawią się dwa, o.
Jason Covell - Karta Postaci
Tala Araluu - Karta Postaci
"Gotyckie odrzwia chylą się i skrzypiąc suną w bok
I biała pani płynie z nich w brylantowej mgle"
Discord: Peter Covell#0792
GG: 8933348
Tala Araluu - Karta Postaci
"Gotyckie odrzwia chylą się i skrzypiąc suną w bok
I biała pani płynie z nich w brylantowej mgle"
Discord: Peter Covell#0792
GG: 8933348
- Daesha'Rha
- Mistrz Gry
Ogłaszam wszem i wobec, iż mogę wziąć pod swoje skrzydła jakąś drużynę graczy. Z racji tego, że nie bardzo się orientuję, kto z kim się ostatnio poumawiał na grę, to chętnych proszę o pw albo wpis tutaj (coś w stylu: "hej, jest nas tylu i tylu, nazywamy się tak i tak"). Jeśli ktoś jeszcze nie skończył KP a chce dołączyć, to też niech się zgłasza, dostanie miejsce i uprzejmego kopa w tyłek jako motywację do szybszego pisania 
Chciałabym uniknąć w miarę możliwości wątków 1 MG x 1 Gracz, dlatego jeśli będą jakieś pojedyncze zgłoszenia, to postaram się połączyć postaci w drużynę (oczywiście za zgodą graczy).

Chciałabym uniknąć w miarę możliwości wątków 1 MG x 1 Gracz, dlatego jeśli będą jakieś pojedyncze zgłoszenia, to postaram się połączyć postaci w drużynę (oczywiście za zgodą graczy).
- David Turoug
- Gracz
Cześć, jestem tutaj nowy, chętnie rozpocząłbym/dołączyłbym do jakiejś przygody na zewnętrznych rubieżach, może być tatooine. Nie mam dużych wymagań, szczególnie jeżeli chodzi o częstotliwość odpisów.
Ha, ktoś kto siedzi na MM ponad 10 lat prawie bez przerwy, nie jest nowy, jest raczej stałym bywalcem

- David Turoug
- Gracz
Rozumiem, że właśnie się zgłosiłeś do prowadzenia przygody mojej postaci?Sskirt pisze: 05 sty 2022, 21:36Ha, ktoś kto siedzi na MM ponad 10 lat prawie bez przerwy, nie jest nowy, jest raczej stałym bywalcem![]()
Nadinterpretacja...David Turoug pisze: 05 sty 2022, 22:38Rozumiem, że właśnie się zgłosiłeś do prowadzenia przygody mojej postaci?Sskirt pisze: 05 sty 2022, 21:36Ha, ktoś kto siedzi na MM ponad 10 lat prawie bez przerwy, nie jest nowy, jest raczej stałym bywalcem![]()
Witam, szukam albo rozgrywki soli na początek z jakimś GM-em. Bez problemowo mogę też zaoferować swoje skromne usługi jakiejś grupie.
Nie mam specjalnych preferencji co do częstości odpisów.
Nie mam specjalnych preferencji co do częstości odpisów.
Hej, hej. Podobnie jak reszta zgłaszających poszukuję fabuły solo lub z grupką innych graczy. Jeżeli jakiś Mistrz Gry miałby ochotę mnie przygarnąć do fabuły indywidualnej, super. Jeżeli jakiejś grupie przyda się mieszanka muzyczno-zabójczych umiejętności jeszcze lepiej! Częstotliwość odpisów dowolna.
Uprzejmie informuję, że jak reszta zgłaszających poszukuję wątku i chętnie dołączę do jakiejś istniejącej fabuły innych graczy (za ich pozwoleniem) lub poczekam na mistrza gry, gotowego poprowadzić coś nowego, jeśli nikt inny się nie znajdzie. Nie wymagam częstych i regularnych odpisów, ale mogę dostosować się do innych z częstotliwością odpisów.
- Kittani Levfith
- Gracz
Szukam kogoś do luźnej i raczej powolnej fabuły. Nie chcę ciągnąć za swoimi odpisami kilka osób, więc preferuję 1:1.
- David Turoug
- Gracz
Kittani Levfith pisze: 11 kwie 2022, 20:54 Szukam kogoś do luźnej i raczej powolnej fabuły. Nie chcę ciągnąć za swoimi odpisami kilka osób, więc preferuję 1:1.
Mogę się włączyć swoją postacią, na jakiś niezobowiązujący quest

- Kelan Navarr
- Administrator
Cześć!
Najpierw potrzebujesz Karty Postaci: viewtopic.php?p=13#p13 . Gdybyś miał jakieś pytania - możesz śmiało pisać prywatnie
Powodzenia.
Najpierw potrzebujesz Karty Postaci: viewtopic.php?p=13#p13 . Gdybyś miał jakieś pytania - możesz śmiało pisać prywatnie

Cześć,
Szukam Mistrza Gry do poprowadzenia przygody.
Szukam Mistrza Gry do poprowadzenia przygody.