Po blisko 4 latach nieodpalania TORa, dzisiaj rano kliknąłem przez przypadek ikonkę na pulpicie i zaczęło się aktualizować (blisko 5 godzin sic!). Jak już zaktualizowało odpaliłem, żeby zerknąć... hmm niestety czuje się trochę zagubiony, trochę się pozmieniało przez tyle czasu. Chwilę pochodziłem po Ilum, poleciałem też na Korriban tym swoim Sithem. Od mojego postu z października 2013 nic się nie zmieniło:
David Turoug napisał(a):Dwa dni temu stuknął mi 50 lvl. Doszedłem do niego od listopada 2012 (rejestracja), z przerwą od kwietnia do końca sierpnia 2013, czyli w pięć miesięcy grając jako free-to-play. Teraz nawet mi się doświadczenie nie nabija tylko legacy experience.
Siedzę na Ilum i jakoś ciężko te misje idą, zostały mi też ze trzy heroicki na Korelii.
Niestety w związku z tym że ciężko mi ogarnąć owego Sitha (Turoug), stworzyłem nową postać Jedi Knighta o wdzięcznym imieniu Mglavicius. Ba co więcej widzę, że Vrath scedował na nie pozycję Guildmastera

Jakby ktoś kiedyś miał czas pohasać po jasnej stronie mocy na początkowych levelach to dajcie znać, może coś tam ogarnę w tej grze. Od razu mówię, że jestem tylko skromnym graczem Free-to-play, nie wykupowałem wcześniej subsbkrybcji, w związku z czym nie jestem ani subem, ani nawet preferowanym graczem.
Jakieś porady dla starego-nowego gracza?

Wciągać się czy nie warto? Pytanie czy dalej dla f2p max można osiągnąć 50 lvl? Bo widziałem że ludziska śmigają nawet z 70 poziomem, a gdy porzuciłem TORa, to max był 55.